Over

Leuk dat je wat meer over mij wil weten! Ik ben Laura, ik studeer psychologie en woon momenteel in het mooie Groningen. Oorspronkelijk kom ik uit een dorp dat een heel stuk van Groningen af ligt, maar dat vind ik eigenlijk wel prima. Op deze blog schrijf ik over mezelf en eigenlijk alles waar ik me mee bezig houd.

Ik heb altijd van lezen gehouden. Op de vrije woensdagmiddag vond je mij als klein meisje eerder dwalend in de plaatselijke bibliotheek dan buiten met vriendjes op straat. Mijn favoriete schrijvers zijn Hariku Murakami, John Green, Paulo Coelho en Hermann Hesse, hoewel dat met enige regelmaat verandert. Vraag me er gerust naar, maar wees gewaarschuwd: als het om boeken gaat kan ik nog wel eens doorbrabbelen. Andere hobbys zijn gitaar en keyboard spelen, illustreren en fotograferen. En niet te vergeten: bloggen!

Mijn liefde voor lezen begon zich al snel te vermengen met mijn andere grote liefde: schrijven. Na jaren verhalen geschreven te hebben in oude versies van Word, maakte ik toen ik elf was mijn eerste weblog aan. Na een korte stop ging ik op mijn vijftiende verder op een wordpressblog, die al snel groot werd. Zo groot dat ik er een beetje van schrok en een tijdje besloot te stoppen met bloggen. Dagdromend.nl is ontstaan uit het gemis in de periode na het verwijderen van de tweede blog: ik vond het veel te leuk om te stoppen!

Disclaimer

Deze website maakt gebruik van cookies, onder andere voor het bijhouden van statistieken en het onthouden van wie een reactie plaatst. Wil je cookies uitschakelen? Zie de informatie daarvoor bij de instellingen van je browser: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari en Google Chrome