Dankbaar #27: mijn fotogenieke kat

– Mijn kat (zie hierboven) is niet alleen heel lief, maar ook nog eens fotogeniek! Ze ligt de laatste tijd graag op de buitenstoel, dat is dat grijze ding dat je ziet.
– Wanneer ik de hele dag in de zon heb gezeten, dan onder de douche stap en hoe mijn haar dan ruikt. Die geur, dat is voor mij zomer.
– Aardbeien!
– Stappen met vriendinnetjes
– Ik had een verjaardag met twintig mensen waarvan ik er één kende, maar voelde me toch erg thuis in de groep. Was een erg leuke avond
– De jongen die me tijdens het stappen heel erg graag wilde zoenen. Dankjewel, voelde me gevleid! Sorry dat ik je voor schut zette voor je vrienden, maar zoenen tijdens het uitgaan gaat tegen mijn principes in.
– Fotos sorteren! Ik had dertienhonderd fotos op mijn mobiel, dus het was echt nodig. Fotos met heel veel liefde, leuke mensen, gezellige avondjes en katten. Fijn!
– Zwemmen met een vriendin. Het was erg gezellig en het deed me aan vroeger denken: de hele dag in het zwembad, een ijsje tussendoor, stokjes (van die zoute) eten op de handdoek.
– Boeken lezen in de achtertuin
– Jullie advies op Twitter. Ik weet dat ik er vervolgens over ga zeuren (ik haat het als ik ongelijk heb.. Sorry!), maar vind het wel lief 🙂