Gebruiksvoorwaarden

Voorwaarden of Agreement Gebruiksvoorwaarden

LEES Deze website vereist VERGOEDING VOOR EN ALS VOORWAARDE VOOR waarmee u ACCESS.

Gelezen en geaccepteerd overeenkomst gebruikersvoorwaarden en ook lezen en accepteren van de bepalingen van het Privacybeleid van deze website zijn VEREIST OVERWEGINGEN VOOR DE WEBSITE TOEKENNING U HET RECHT TE BEZOEKEN, LEES, DOORVERKOPEN, TRANSACT, betalingen te verwerken VOOR OF met het communiceren OP EEN ANDERE WIJZE . Door deze website te erkent u DAT ALLE GEBRUIKSVOORWAARDEN ZIJN aan u. ALLE overeenkomsten, verklaringen, beloften, garanties, acties, of verklaringen DOOR bezoeker die in enig opzicht uit deze overeenkomst GEGEVEN zonder gevolg is.

ALLE PERSONEN geen toegang tot OF HET GEBRUIK VAN DEZE SITE TENZIJ Lees en accepteer de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.

Bij het bekijken van, het bezoeken, gebruiken, het afhandelen van betalingen voor, of op elkaar inwerkende MET DEZE WEBSITE als reseller, intermediaire, affiliate, DE KLANT, handelaar SERVICEPROVIDER, uitgever, ADVERTEERDER OF ENIGE INTERACTIE OOK JE AKKOORD MET ALLE BEPALINGEN VAN DEZE VOORWAARDEN VAN gebruik beleid en het privacybeleid van deze website. , Zoals wijzigingen van deze Overeenkomst of aanvullend beleid bij referentie opgenomen welke website IN eigen goeddunken in de toekomst.

ALLE Personen onder de 18 jaar hebben geen toegang tot deze website. Als u onder 18 JAAR, het onwettig is om te bezoeken, te lezen of een wisselwerking met deze website of de inhoud ervan op enige wijze. DEZE WEBSITE ONTKENT SPECIFIEK TOEGANG TOT INDIVIDUELE DIE ONDER HET KIND ONLINE PRIVACY ACT (COPA) 1998.

DEZE WEBSITE behoudt het recht om toegang weigeren aan een persoon of KIJKER om welke reden. ONDER DE VOORWAARDEN VAN DE PRIVACY BELEID, die je accepteren als een voorwaarde voor BEKIJKEN, is de website MAG EN opslaan van gegevens en informatie worden verzameld VOOR HET DOEL VAN uitsluiting en voor veel andere toepassingen.

DE ALGEMENE VOORWAARDEN OVEREENKOMST kunnen van tijd tot tijd. Bezoekers hebben BEVESTIGEND PLICHT ALS ONDERDEEL VAN DE VERGOEDING VOOR mag bekijken DEZE WEBSITE, OM houden zich van wijzigingen.

PARTIJEN BIJ DE ALGEMENE VOORWAARDEN OVEREENKOMST

Bezoekers, kijkers, gebruikers, abonnees, leden, partners, resellers en klanten, gezamenlijk aangeduid als “Bezoekers”, zijn partij bij deze overeenkomst. De website en zijn voorganger websites eigenaren en / of exploitanten zijn partij bij deze overeenkomst is, hierin aangeduid als “Website.” Bezoekers begrijpt en erkent dat deze overeenkomst over-regels en supersecedes enige en alle bezoekers overeenkomsten met de website, inclusief maar niet beperkt tot, bezoekers eigen elektronische website gebruiksvoorwaarden, privacybeleid of andere voorgestelde wettelijk bindende afspraken op bezoekers website.

Website hierbij wijst alle bezoekers website electonic overeenkomsten met inbegrip van maar niet beperkt tot Bezoekers Voorwaarden. Deze overeenkomst wordt van toepassing op alle partijen. In het geval van een geschil met Bezoeker is de website worden beheerst door deze overeenkomst en met het geldende standaard regels en wetten die in bindende arbitrage of een rechtbank op de websites keuze in het rechtsgebied van de Websites keuze moet worden afgewikkeld. Enige en alle overeenkomsten, verklaringen, beloften, garanties, acties, of verklaringen van Bezoekers website of andere voorgestelde overeenkomst die in enig opzicht van de voorwaarden van deze overeenkomst zal worden gegeven geen kracht of effect. Alle bezoekers, waaronder resellers, intermediarys, filialen, joint venture partners, uitgevers, adverteerders, online marketeers, en alle gebruikers die bezoeken of toegang tot deze website op enigerlei wijze worden onderworpen aan onderlinge opheffen en alle contracten en overeenkomsten zijn niet toegestaan ​​te zijn beëindigd, om welke oorzaak of reden zonder schriftelijke overeenkomst en instemming van de website.

GEBRUIK VAN informatie van deze website

Tenzij je in een uitdrukkelijke schriftelijke overeenkomst met deze website van het tegendeel hebt ingevoerd, bezoekers, kijkers, abonnees, leden, partners of klanten hebben geen recht om deze informatie in een commerciële of openbare instelling te gebruiken; ze hebben niet het recht om het te zenden, kopiëren, opslaan, afdrukken, te verkopen of een gedeelte van de inhoud van deze website te publiceren. Bij het bekijken van de inhoud van deze website gaat u ermee akkoord deze voorwaarde van het bekijken en u erkent dat ongeoorloofd gebruik onwettig is en kan onderhevig aan burgerlijke of strafrechtelijke sancties. Nogmaals, de bezoeker heeft geen enkel recht op de inhoud van het gebruik, of delen daarvan, met inbegrip van haar databases, onzichtbare pagina’s, de pagina’s waarheen, onderliggende code, of andere intellectuele eigendomsrechten van de site kunnen bevatten, om welke reden voor welk gebruik dan ook. Niets. Bezoeker stemt ermee in om een ​​schadevergoeding in het bedrag van US $ 100.000 in aanvulling op de kosten en de werkelijke schade door schending van deze bepaling. Bezoeker garandeert dat hij of zij begrijpt dat het accepteren van deze bepaling is een voorwaarde voor het bekijken en dat het bekijken accepteer.

EIGENDOM VAN WEBSITE OF recht van gebruik van verkopen, publiceren inhoud van deze website

De website en de inhoud ervan zijn eigendom van of l